Lin
 
Linda Brouwer.jpg

Over mij: maak kennis met Linda

Mijn naam is Linda Brouwer. Tijdens de vele jaren dat ik werkzaam was als zelfstandig schoonheidsspecialiste verbreedde ik in eerste instantie mijn kennis door me te kwalificeren in voetreflex- en shiatsumassage.

Dit zijn natuurlijke geneeswijzen waarbij ik gebruik maak van reflexzones, meridiaanbanen en drukpunten in het lichaam. Deze vormen in feite een spiegel van hoe het met je lichaam is gesteld.

Bovenstaande massages prikkelde mijn nieuwsgierigheid tot meer leren over natuurlijke geneeswijzen waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam 'aangezet' wordt. Zodoende zette mijn ontwikkeling zich voort. Ik heb me vervolgens geschoold in de Quantum Touch en de opleiding gevolgd tot Sabaaydi-masseur. Van al deze kennis maak ik gebruik in de ontspanningstherapie.

Tenslotte kwam ik tot de opleiding Holistisch therapeut met als specialisatie, spirituele geneeswijzen, welke ik in 2017 afrondde. Hiermee komen alle methoden die ik door de jaren heen ontwikkeld en eigen heb gemaakt, heel mooi samen waardoor ik nu prachtige tools heb om in te zetten bij alle klachten die het lichaam laat zien.

Door mijn ervaring als schoonheidsspecialist kan ik nu ook bij huidproblematiek zoals o.a. acné of eczeem een holistische aanpak aanbieden, die tevens met ondersteuning van natuurlijke huidverbeteringsproducten zorgen voor diepgaande resultaten. 

 

Kwalificaties en kwaliteiten

  • Holistisch Hulpverlener
  • Allround Sabaaydi Masseur
  • Quantum Touch Therapeut
  • Shiatsu Masseur
  • Voetreflex Masseur
  • Huidverbeterings-specialist
 

Beroepsvereniging

Ingeschreven als lid bij V.S.G.P. (Vereniging voor Spirituele Genezing vanuit PsychoSofia), licentienummer 1710620203

Ingeschreven in het register van de S.C.A.G. (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen) onder nummer 16058.

S.C.A.G. is een gespecialiseerde geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg. Door mijn inschrijving voldoe ik aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen in de Zorg waartoe iedere zorgverlener in Nederland verplicht is.

Als cliënt in de zorg ben je door de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen in de Zorg beschermd.