Lin
 
Linda_Brouwer_linleefbewust.png

Over mij: maak kennis met Linda

Mijn naam is Linda Brouwer, naast ondernemer en zorgaanbieder ben ik moeder van drie volwassen zoons.

Ik vertel je hier graag iets over mijn kwaliteiten en mijn persoonlijke ontwikkelingsweg. Zodat jij weet met wie je straks een stukje oploopt op weg naar een meer ontspannen manier van leven.

 

Kwalificaties en kwaliteiten

  • Holistisch Hulpverlener vanuit het Spiritueel Genezerschap
  • Specialisatie: Stress- en spanningsklachten

Tevens

  • Allround Sabaaydi Masseur
  • Quantum Touch Therapeut
  • Shiatsu Masseur
  • Voetreflex Masseur
  • Huidverzorgings-specialist
  • Specialisatie: Stress en huidklachten

Onder praktijkinformatie vind je meer informatie over mijn licenties en het privicaybeleid van Lin Holistisch Praktijk. 

Kwaliteiten die ik bezit zijn onder andere betrouwbaarheid, intuïtief voelen en flexibiliteit. Eigenschappen die ik ook in mijn behandelingen gebruik om te kunnen aansluiten bij jouw behoeften.

 

Ontwikkelingsweg

Tijdens de vele jaren dat ik succesvol werkzaam was als zelfstandig schoonheidsspecialiste verbreedde ik mijn kennis in eerste instantie door me te kwalificeren in voetreflex- en shiatsumassage.

Dit zijn natuurlijke geneeswijzen waarbij ik gebruik maak van reflexzones, meridiaanbanen en drukpunten in het lichaam. Deze vormen in feite een spiegel van hoe het met je lichaam is gesteld.

Hoe meer ik leerde over het vermogen van het lichaam zichzelf te herstellen, hoe meer interesse ik kreeg in deze kracht die wij allen in onszelf bezitten.

Zodoende zette mijn ontwikkeling zich voort. Ik heb me vervolgens geschoold tot therapeut in Quantum Touch en Sabaaydi-massage. Van deze kennis maak ik gebruik in de counseling en ontspanningstherapie.

Tenslotte kwam ik tot de opleiding Holistisch Hulpverlener.

Nu kan ik met Lin Holistisch Praktijk optimale ondersteuning bieden aan mijn cliënten als het gaat over bewustwording van hoe lichaam (persoonlijkheid), hart (ziel) en hoofd (geest) samenwerken.

Ook bij huidproblematiek zoals acné of psoriasiss kan ik je een holistische aanpak aanbieden, die met ondersteuning van ayurvedische producten zorgt voor diepgaande resultaten. Wil je hier meer over weten kijk dan bij stress en de huid of bel me zodat ik je vrijblijvend meer over mijn werkwijze kan vertellen. 

 

Lin_Holistisch_Praktijk_Lin_Over.jpg

 

Meer dan 27 jaar heb ik een praktijk gehad in de schoonheidsverzorging. Hierdoor leerde ik al op jonge leeftijd zorgvuldig omgaan met mensen in hun kwetsbaarheid. Ik creëer graag ook voor jou die veilige, kalme en liefdevolle omgeving waar jij je ondersteund mag voelen. Je bent welkom!

Voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking kun je me bellen, mailen of een bericht achterlaten via contact. Graag tot ziens!