Lin
 
wat-te-doen-bij-stress.png

Stress- en spanningsklachten

Vanuit mijn holistische visie bied ik kortdurende trajecten (stress)counseling en ontspanningstherapie die jou het volgende kunnen opleveren:

  • Inzicht krijgen in jouw stressfactoren
  • Adequaat omgaan met stress/spanning
  • Weer voelen wat onstpanning is voor jou
  • Bewustwording van je lichaam (d.m.v. lichaamswerk)
  • Bewustwording van je denken

Counseling betekent begeleiding. En letterlijk vertaald vanuit het Engels ook wel: raadgeving. Bij mijn aanpak staat in eerste instantie de lichaamsbeleving centraal.

Hoewel wij dus wel degelijk in gesprek zullen gaan, gaat het er vooral om wat er uit jouw lichamelijke klachten spreekt. Jouw lichaam is de werkelijke raadgever. Ik bied hulp bij het luisteren naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft en hoe daarop te reageren.

Mijn manier van (stress)counseling kun je zien als een plek waar gesprek en lichaamswerk samen kunnen komen.  Als tijdens de sessies blijkt dat er meer nodig is dan een gesprek dan kan ik tevens de ontspanningstherapie inzetten.

 
red_heart_in_hands.png

Ontspanning ervaren door lichaamswerk

Ontspanningstherapie is een vorm van lichaamswerk waarbij ik een combinatie maak van massage- en energiebehandelingen. Ook ademhalingsoefeningen en meditatie zijn hier een onderdeel van.

Op deze manier kan het lichaam weer ontspanning ervaren en wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Dit is belangrijk voor het proces van bewustwording op de stressfactoren.

 
knoop rood.png

Wat heeft jouw lichaam jou te vertellen?

Waar jouw behoeften liggen, zullen we samen bepalen tijdens het behandeltraject.

Jouw hulpvraag staat voorop en als die niet helder is, komen we hier samen achter in een kennismakingsgeprek. Een andere mogelijkheid is een kennismakingsbehandeling, op deze manier kun je ook direct lichamelijk ervaren hoe een sessie bij mij in zijn werk gaat.

 
bel_lin_leef_bewust.png

Hoe nu verder?

Wil je nog iets meer weten over een kennismaking met deze vorm van therapie? Lees meer over mijn werkwijze (klik hier).

Je kunt ook direct contact met mij opnemen voor:

  • Een kennismakingsgesprek
  • Een kennismakingsbehandeling: zo maak je eerst kennis met mijn massage/lichaamswerkmethoden en voeren we na afloop een kort gesprek 

Klik op contact voor mijn contactgegevens en een contactformulier welke je kunt invullen.

Voor informatie over de tarieven van mijn behandelingen, kies: