Lin
 

Ervaringen van anderen bij Lin Holistisch Praktijk!

Hier lees je een aantal ervaringen van mensen die bij mij een afspraak hebben gemaakt; in hun eigen woorden vertellen zij hoe ze de behandelingen hebben ervaren. In verband met privacy zijn er geen namen toegevoegd aan de recenties.

Op mijn facebook-pagina kunnen persoonlijke reviews geplaatst worden.

 

"Toen ik bij Linda kwam omdat ik steeds pijn in mijn nek en schouders had, kon ik mij inmiddels met mijn hele lichaam nog maar moeilijk ontspannen. Ik had dat alleen zelf niet in de gaten. Dit werd duidelijk door het lichaamswerk dat Linda deed. Hierdoor werd ik mij weer bewust van hoe mijn benen voelen en mijn armen. Na een aantal op elkaar volgende behandelingen voelde ik mij al zoveel beter! Ik leerde ook zelf te ontspannen. Nu ga ik nog terug voor "onderhoud" maar ik kan ook veel meer zelf in balans blijven. En dat is echt heel fijn!"

-Vrouw, spanningsklachten

 

"De mooie liefdevolle benadering van de hele mens voelt als een weldaad, of het nou gaat om een massage of een ‘praatje’. Je wordt gezien."

-Vrouw

 

"Heerlijke behandeling mogen ondergaan! Linda heeft een intuïtieve en liefdevolle benadering, die me erg aanspreekt."

-Vrouw

 

"Echt, lieve professional, van alle markten thuis. Van ontspanning tot begeleiding, heerlijk!"

-Vrouw

 

"Soms moet je alles opzij leggen en gewoon eerst voor jezelf zorgen.
En dat heb ik vanmorgen gedaan. Ik ben bij Linda geweest voor een heerlijke holistische lichaamsbehandeling. Linda gebruikt verschillende technieken en voelde aan wat nodig was bij mij.
Ik heb mij onder laten dompelen in liefde en selfcare. En mij mee laten voeren met de muziek en zalige geuren. Wat een cadeautje voor mijzelf! Naast mijn bedrijf, gezinsleven, de bso uren én (nog steeds)hersteltijd na Corona, bijzonder welkom.
Zeker na of in drukke (emotionele) tijden is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen."

-Vrouw