Lin
 
Stress_Huidaandoening.jpg

Stress en de huid

Huidklachten zoals o.a. eczeem en rosacea kunnen sterk worden beïnvloed door emoties en stress. Enerzijds kan stress huidklachten verergeren, anderzijds kan de huidklacht aanleiding geven tot stress.

Het leefplezier wordt sterk bepaald door de mate van de aandoening en in hoeverre stress er invloed op heeft. Als de huidklacht en de stress jouw dagelijks leven zo beïnvloeden dat het je leefplezier beperkt, dan kan stresscounseling en ontspanningstherapie uitkomst bieden.

Tevens heb ik een ondersteunende behandeling voor het gezicht ontwikkeld, waarbij ook de ontspanningstherapie wordt ingezet.  De behandeling wordt uiteraard afgestemd op jouw specifieke huidklachtOver deze behandeling kun je hier meer lezen.

 
Behandel_huidaandoening_stress.jpg

Belangrijk is om te onderzoeken welke stressfactoren de huidklachten in stand houden en/of verergeren.

Daarom neem ik voor aanvang van de behandeling tijd om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke situatie d.m.v een kennismakingsgesprek.

Zo krijg ik veel informatie over wat er innerlijk en uiterlijk bij jou speelt en kan ik de huidbehandeling goed afstemmen op dat wat jij me vertelt.

De behandeling ondersteun ik met ayurvedische oliën en hydrolaten. Met deze producten heb ik veel ervaring opgedaan in mijn voormalige schoonheidssalon.

De ayurvedische producten zorgen voor het herstel van de verbindingen in de huidlagen. Mede door de massages en het lichaamswerk wat ik erbij inzet, kan er op innerlijk vlak ook weer beweging tot stand komen. Zo kan er meer duidelijkheid ontstaan over de oorzaak van de huidklacht(en).

De counseling kan zeker een aanvulling zijn op deze behandeling.

Wil je meer weten over stress en de huid? Maak dan nu een afspaak voor een kennismakingsgesprek of kennismakingsbehandeling.  

Wil je eerst meer weten over de producten waar ik mee werk, kijk dan hier