Lin
 

Stoelmassage vermindert klachten en geeft nieuwe energie

Tijdens een stoelmassage doet het lichaam veel nieuwe energie op. Het is een drukpuntmassage welke over de kleding heen wordt gegeven. Daardoor is het heel makkelijk op locatie in te zetten. De houding die het lichaam aanneemt door de speciale stoel, maakt dat heupen, rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen, heel makkelijk te behandelen zijn.

Door de energiebanen middels de drukpunten te activeren, komt de energiestroom weer op gang. Dit zorgt voor ontspanning en herstel van het lichaam. Zo kan er tevens ontlading van stress plaatsvinden en komt er weer rust in het hoofd.

 

 

Praktijk Lin; ook op locatie!

Veel gehoorde klachten bij mensen die aan een bureau werken zijn, nek/schouder- en rugklachten. Bovendien zijn vaak de armen, polsen en handen overbelast.

Wilt u deze overbelasting behandelen, of liever nog voorkómen binnen uw bedrijf, dan kan dit onder andere door de medewerkers (op kantoor) stoelmassage te laten ervaren.

Belangrijk daarbij is een goed advies over hoe medewerkers bewust kunnen blijven van een goede en ontspannen houding. Zo kunnen al een deel van de klachten verholpen en voorkomen worden.

Graag kom ik bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ook is het mogelijk om de stoelmassage aan huis te ervaren. Bent u hierin geinteresseerd? Bel of mail voor informatie.