Lin
 
Behandeling_Huidaandoening_ Holistisch.jpg

Behandeling huidklachten

Wanneer je te maken hebt met een huidprobleem zoals couperose, rosacea, eczeem of psoriasis dan heb je waarschijnlijk al heel wat ondernomen om de klachten aan te pakken. Als dat niet het juiste effect geeft, resulteert dat in een negatief gevoel omtrent producten en behandelingen.

Graag zou ik je het tegenovergestelde willen laten ervaren. Dit kan door middel van een Huidverbeteringsbehandeling.

In mijn praktijk gebruik ik producten van Utsukusy omdat deze op een verantwoorde wijze aansluiten bij mijn holistische visie op de behandeling van huidklachten. In de onderste alinea kun je meer lezen over het ontstaan van deze behandeling.

 

 
Huidaandoeningen_diepgaand_behandelen.jpg

Huidklachten in de praktijk

Wat ik als schoonheidsspecialiste in de praktijk dus al veel tegen kwam waren huidproblemen zoals o.a. couperose. Dit zijn kleine gesprongen bloedvaatjes op neus en wangen met een onderliggende roodheid. Daarnaast de rosacea, een ontstekingsaandoening van de huid welke voortkomt uit de couperose.

Tevens kwam het ook regelmatig voor dat ik mensen met eczeem, psoriasis en sterk droge, gevoelige huiden in mijn praktijk behandelde. Hierbij was er dan wel even resultaat maar de ervaring leerde dat alleen de huid aan de buitenkant behandelen niet voldoende was om meer resultaat te kunnen bereiken. 

Wat ik ook constateerde, dat de heftigheid van deze klachten vaak verergerden door stress. Door de opleiding spiritueel genezer ging ik steeds meer de verbanden zien tussen wat er innerlijk en uiterlijk speelde bij deze huidaandoeningen. Je kunt hier meer over lezen op de pagina stress en de huid. Met de behandelmethoden die ik nu aanbied kan ik ondersteuning bieden voor jouw huidklachten en de oorzaak hiervan.

Aangezien iedere behandeling weer op zich staat is het niet compleet in woorden te vatten hoe ik deze behandeling vorm geef. Wel heb ik de basisinhoud en het ontstaan ervan hieronder in een korte uitleg weergegeven.

Heb je vragen neem dan contact met mij op. Ik neem graag de tijd voor je.

 
Huidbehandeling_intuitief.jpg

Gezicht/lichaamsbehandeling

Door vanuit een totaal andere visie naar de huid te gaan kijken heb ik een gezicht/lichaamsbehandeling ontwikkeld waarbij ik al mijn disciplines samenbreng. 

De huid van het gezicht  geeft mij veel informatie omtrent wat er innerlijk kan spelen. De basis voor de behandeling is dan ook de reiniging van de gezichtshuid. Deze vindt plaats in een aantal stappen. De huid van het gezicht laat mij dan zien wat er verder nodig is in de behandeling. Dat kan zijn een edelsteenmassage, drukpuntmassage of een massage met een van de ayurvedische oliën. Dan volgt er een moment van rust voor het gezicht en behandel ik het lichaam waar het aandacht vraagt. 

De producten van Utsukusy zijn hierbij zeer ondersteunend en belangrijk omdat ze de huid weer het vermogen geven om de verbindingen tussen de huidlagen te herstellen. Dit is in eerste instantie nodig voor verbetering van de huidklacht. 

Tevens zorgt de behandeling welke ik voor het totale lichaam inzet, voor het herstel van de innerlijke balans tussen lichaam en geest.

Deze behandeling is uiteraard ook een weldaad om te ontvangen als het tijd is voor een moment voor jezelf zodat er ruimte kan ontstaan voor meer balans en energie voor lichaam en geest.