Lin
 
Utsukusy_linleefbewust_1.jpg

Utsukusy

De ayurvedische producten welke ik inzet bij de behandelingen, zijn van het merk Utsukusy. Het bedrijf La Caldera introduceerde het product in Nederland. Zij zijn het enige bedrijf in Nederland die het merk Utsukusy aan schoonheidssalons, massage- en therapeutische praktijken, levert.

Utsukusy betekent schoonheid en zuiverheid. Het product heeft zijn oorsprong in Japan en het is 100% natuurlijk, eco-vriendelijk en uitgebreid wetenschappelijk getest. Uiteraard ook dierproefvrij.

Voor de samenstelling van alle Utsukusy producten worden uitsluitend de beste en zorgvuldig geselecteerde natuurlijke werkstoffen gebruikt. De producten zijn hypo-allergeen, dus aanleiding tot allergie en irritatie is daardoor tot het minimum beperkt.

Utsukusy streeft in alles naar evenwicht, waarbij een diepgaande eeuwenoude kennis van plantenkunde verbonden is met de omvangrijke moderne wetenschap over cosmetica.

Kijk voor meer informatie over dit product op www.utsukusy.nl
www.utsukusy-schoonheid.nl

Je bent ook van harte welkom om tijdens een kennismakingsgesprek de producten die ik gebruik te komen ruiken, voelen en ervaren.