Lin

Geslaagd voor Ademcoach

Foto ademcoach.jpg

Merk je weleens dat jouw ademhaling hoog blijft en je moeilijk naar je buik kan ademen?
Geeft dit wellicht klachten als verkrampingen in het borstgebied, soms moeilijk ademen of nog heftiger, hyperventilatie?
Dan is een ademsessie misschien wel iets voor jou..

In de afgelopen maanden heb ik mij verder ontwikkeld bij het opleidingsinstituut van Annette Weers te Leiden.
Om het holistisch counseling en de ontspanningstherapie nog meer uit te kunnen breiden, heb ik de opleiding tot Ademcoach bij haar gevolgd. Dit heb ik afgelopen 7 juni afgerond en ben daarvoor geslaagd!

Ben je geinteresseerd om de 'Kracht' van het ademen te ervaren, dan nodig ik je van harte uit voor een kennismaking met een ademsessie!

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!

Nieuwe contactgegevens!

Aankondiging_LINHP.jpg

In de afgelopen drie jaar heeft mijn praktijk zich steeds verder ontwikkeld en dus is het nu een mooi moment om over te stappen van "Lin leef bewust" naar Lin Holistisch Praktijk! Met mooi nieuw drukwerk en andere uitingen sta ik aankomende zondag op de Groene Hart Spirituele beurs! 

Ook online wordt de overstap gemaakt, voortaan ben ik te vinden via:

  • E-mail: info@linholistischpraktijk.nl
  • Website: www.linholistischpraktijk.nl

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen bij stress en spanningsklachten of als ademcoach?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op!

Lees verder

Spirituele beurs aanstaande zondag!

Spirituele_Beurs_7april_2019.jpg

Interesse in de spirituele kant van het leven? Vrijblijvend en ontspannen kennismaken met de complementaire zorg die ik te bieden heb?

Bezoek dan aanstaande zondag 7 april de Groene Hart Spirituele Beurs in gebouw Driehoorne, Alphen aan den Rijn! Met 32 standhouders valt er veel te ontdekken en te ervaren, ook op het gebied van bijvoorbeeld astrologie en Biodanza. Tussen 11 uur ’s ochtends en 5 uur ’s middags ben je van harte welkom.

Naast de mogelijkheid om je vragen te stellen over mijn werkwijze, kun je op deze dag ook een behandeling ervaren van 20 of 30 minuten.
Graag ontmoet ik jou aanstaande zondag op de beurs!

Entree: € 5,- incl. voor de eerste 50 bezoekers een Goodiebag met daarin een o.a. een waardebon van Lin Holistisch Praktijk

Adres: Uranusstraat 34, Alphen aan den Rijn, vrij parkeren

Ps Delen is fijn!

Lees verder

In de media!

GroeneHartSpiritueleBeurs_AD.jpg

Tijdens de Groene Hart Spirituele Beurs in de Kaleidoscoop in Nieuwkoop op 5 november 2017 sprak het Algemeen Dagblad met bezoekers en standhouders, met als resultaat een leuk stuk over de beurs in de krant.

Hoewel de omschrijving van wat ik doe in de tekst een beetje kort door de bocht is, spreekt de uitspraak "Ik voel mij nu lichter" wel voor zichzelf!

Ik heb op deze dag een aantal hele mooie ontmoetingen met bezoekers gehad. Ook ben ik opnieuw bevestigd in wat ik kan betekenen voor mensen met uiteenlopende klachten voortkomend uit spanning en stress.

Wil je weten of ik ook iets voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op (contact met Lin).

Ook een keer een Groene Hart Spirituele Beurs bezoeken? Kijk dan eens op Groene Hart Spirituele Beurzen

Beroepsvereniging en S.C.A.G.

logo-scag.jpg

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging V.S.G.P., waarmee ik zorgdraag voor mijn bij- en nascholing, kwaliteitshandhaving en waarmee ik wil bijdragen aan samenwerking.

Volgens de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg is iedere zorgverlener verplicht zich aan te sluiten bij een geschillencommissie. Let hier dus op bij de keuze die je maakt wanneer je op zoek bent naar hulp of zorg voor jouw klachten!

De geschillencommisie waarbij ik ben aangesloten is de S.C.A.G., gespecialiseerd in alternatieve en complementaire zorg (www.scag.nl).

Door mijn inschrijvingen bij de beroepsvereniging en de S.C.A.G., sta ik ook ingeschreven in het therapeutenregister van de R.B.C.Z.

 

Mocht je vragen hebben over mijn werkwijze en tarieven, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik sta je graag te woord!

 

 

 

Lin is online!

relax-steen.jpg

Maak nu online alvast kennis met Lin: praktijk voor stresscounseling en ontspanningstherapie!

Op de website lees je wat ik te bieden heb als jij behoefte hebt aan meer ontspanning van lichaam en geest.

Maak kennis met mijn praktijk door een van de massage/ontspannings behandelingen te ervaren.